Nyhetsbrev fra Tyskland

Kjære misjonsvenner!

Det er på høy tid med en oppdatering fra Bayern, og blant høstens mange spennende begivenheter vil vi dele noen høydepunkter med våre venner, forbedere og støttepartnere- vi er tross alt sammen om oppdraget!!

# Mennesker vil ha Jesus!!!

Det syder av liv i de sprengfulle lokalene våre, idet 100 pers presser seg sammen for å møte Jesus og hverandre. Nye besøkende dukker opp ukentlig, og det er hunger etter fred i hjertet og ekte fellesskap. Det er en nåde så stor å få lede mennesker til tro flere ganger i måneden!!

Emanuela har vært på søken etter “noe” de siste årene, og ble tipset om Jesus Zentrum av en bekjent. Hun kom til tross for at foreldre og arbeidskollegaer advarte henne mot “denne sekten”, og ble totalt overveldet. For 5 uker siden fikk vi be sammen, og det er en forandret og sulten ung dame som ikke kan få nok av Jesus! Mannen hennes var først uhyre skeptisk, og synes det med tro er et vanskelig tema, men for tre uker siden drakk vi vår første kaffe sammen, og sannelig ble han ikke med på møte! Her ble han møtt med slik en varme og åpenhet at han allerede har spurt om å få bli medlem av menigheten! Det går nok ikke lenge før han også bekjenner Jesus!

# Dåp!!!
I slutten av oktober fikk vi døpe fire Jesus-etterfølgere, og det er alltid like herlig! Klaus og Sara fikk begge begrave sitt gamle liv denne dagen. Ekstra rørende var det at Luigi og Angela valgte å gifte seg først, og for så å døpe seg sammen! 120 personer var tilstede på feiringen i lånt kirke, og det ble en festdag uten like.

# Angy- ny leder for barnearbeidet!!!
I vårt arbeid med å styrke satsningen på barnearbeidet, har Gud jobbet på genialt vis i kulissene, og vi har fått en fantastisk leder i Angy. Hun er ung og full av pasjon og giv for arbeidet! Fra januar av er vi så heldige at ungdomsarbeidet i Betania, Hauge i Dalane har bestemt seg for å støtte henne med en månedlig sum, som gjør at hun kan jobbe målrettet og fokusert med å bygge opp og utvikle dette viktige arbeidet!!

# Ellers;

Som vi nevnte sist, jobber vi mye med strukturer for dette raskt voksende byggverket, slik at det nyte lederteamet og den nye pastor- familien får den støtte og hjelp de trenger. Vi har omlag 60 faste medarbeidere, og vi har 60 mennesker deltagende i husgruppe.

Vår multikulturelle husgruppe samler troende fra Nigeria, Burundi, Italia, Syria, Iran Tyskland & Norge

Det nye bygget vi i lang tid har snakket om, er nesten i boks, men det vil ta nesten et år for byggmesteren å renovere, så vi jobber nå mot å kunne ha to gudstjenester hver søndag for å kunne ta hånd om veksten, og samtidig ha plass til å nå flere! Dette blir en stor utfordring for medarbeiderne, så be gjerne for dette!

Flyktningestrømmen som skyller innover Europa preger også Kaufbeuren, som allerede før krisen hadde innbyggere fra 110 land. I denne forbindelse har vi bedt og gjort oss tanker for hvordan vi kan benytte oss av anledningen til å dele evangeliet med disse og eller hjelpe til. Her har vi et spennende arbeid på gang som vi forteller mer om ved en senere anledning, men vær gjerne med å be!

# Bønneemner:

*Vi kjemper fortsatt med religiøse krefter og konflikter innad i menigheten, be om enhet!!!

*Vi trenger å kjøpe stoler til møtesalen (sist var det stoler til kafèen, og,det ordnet seg på formidabelt vis!), samt endel elektronisk utstyr. Be om at nok penger kommer inn- kanskje du selv er endel av bønnesvaret!?

*Be om at overgangen for den nye pastorfamilien skal bli smidig, både for dem og for menigheten.

*Be om visdom og Den Hellige Ånds tydelige tale for Pettersens videre misjons- eventyr—> vi har nemlig MANGE spennende tanker i hodet på en gang 😉

“Hva er da Apollos? Eller hva er Paulus? Tjenere som førte dere til troen, og det etter som Herren gav enhver. Jeg plantet, Apollos vannet, men Gud gav vekst. Derfor er de ikke noe, verken den som planter eller den som vanner, men bare Gud, som gir vekst” 1. Kor. 3, 5-7

Vi er så UTROLIG takknemlige for all støtte, all forbønn, all oppmuntring- at vi får stå sammen med dere om oppdraget! Av skriftstedet ovenfor, ser vi imidlertid at ingen av oss, uansett tjeneste og innsats, enten man er ute eller hjemme, er noe stort i kraft av seg selv- bare Gud alene skal ha lov, pris og ære- han er SUVEREN, han er en MESTER i å gi vekst!

Vennlig hilsen dine misjonærer i Mellom-Europa,

Johnny & Miriam Pettersen
E-post: the.missionbug@gmail.com
Konto: 3310.60.38975, mrk. Johnny&Miriam

Book your tickets