Konsert med Glenn Kaiser Band

gkb2016

Midt i juni kommer Glenn Kaiser Band til Norge, og det er fristende å oppfordre til å gå mann av huse. Glenn Kaiser Band (GKB) er veteraner i klassen for tung blues, og originalreportoaret spenner fra heftig asfaltrock til sugende rytmer fra dypet av Chicago. Glenn Kaiser, frontmann i legendariske Resurrection Band (Rez) formidler gjennom kraftfulle vokalprestasjoner og slidegitar med sjel. Roy Montroy har også bakgrunn fra Rez, og setter en groove som gir rykninger i enhver rockefot. Bakpå, seig, presis og kreativ er Ed Bialach’s stil; trommisen med driv opprettholder nerven og den trollbindene energien. Disse tre musikerne har jammet sammen i en årrekke – og det merkes.

Tirsdag 21. juni kl 19:00.

Billetter er nå i salg her: http://www.ticketmaster.no/venue/betania-sokndal-hauge-i-dalane-billetter/pbs/3

Book your tickets