En aften med Maria Arredondo og Torstein Sødal

Fredag 26. august inviterer vi til en aften med Maria Arredondo, Torstein Sødal og DeKor! Det er allerede gått 15 år siden Maria Arredondo slo igjennom som artist og over natten ble en av landets ledende sangere. Maria Arredondo har mange hits på samvittigheten.   I tillegg er hun kritikerrost for sin hovedrolle i «Sound of music» i Oslo og utallige opptredener i inn og utland .

I den senere tid har hun samarbeidet mye med sin ferske ektemann, tenoren og artisten Torstein Sødal. Sødal samarbeidet i mange år med Hanne Krogh på hennes julekonserter, før han ble en del av julekvartetten «Stille natt, hellige natt». En 2 plass i Melodi Grand Prix og 3 plateutgivelser senere regnes han som en av landets absolutt beste mannlige sangere.

Våren og høsten 2016 har de en konsertserie i duoformat, hvor de samarbeider med pianist Øystein Lund Olafsen. Dyktige Lund Olafsen har en av landets lengste musikalske merittlister og har samarbeidet med svært mange av landets fremste artister. I tillegg blir Betanias DeKor med på flere sanger.

Derfor vil deres varierte repertoar bl.a inneholde innslag fra Sound of music, gospel, viser, men også noen sanger med religiøst innhold.

«Med en kraft, dynamikk og innlevelse som en sjelden ser og hører maken til, bergtok Torstein Sødal publikum» – Romsdal budstikke

«Magisk Maria» – VG, etter premieren på The Sound of music

Se videoklipp her: https://www.youtube.com/watch?v=jo6mrVEVWdg

Billetter i salg nå!  www.ticketmaster.no

Book your tickets