Rett på sak med Jan Vincents Johannessen

Den kjente Professoren i medisin, og forfatter av boken «Kunsten å leve», Jan Vincents Johannessen,  kommer til Sokndal i Kjærlighetvego, fredag 30.september, kl. 19.30. Velkommen til foredrag, sosialt samvær og mat i kafeen etterpå.

Jan Vincents Johannessen er Professor i medisin, og tidligere mangeårig administrerende Direktør ved Radiumhospitalet. Han har skrevet mange bøker innenfor patologi og kreftforskning.

Hans bok » Kunsten å leve «, har med bilder av den kjente kunstneren Jakob Weidemann.
Boken har solgt omlag 200 000 eksemplarer bare i Norge, i tillegg til flere andre land.

Johannessen har også skrevet melodier og sangtekster til flere norske og internasjonale artister.
Han har blant andre skrevet sangen » Himmel på jord «, og OL-sangen » Se ilden lyse «.

Han er æresmedlem, æresdoktor og æresprofessor i akademier og universiteter i flere land, og er meget etterspurt foredragsholder. Han har også deltatt i ulike religiøse TV program, og har en del tanker om livet og døden.

Med seg har han også med seg sin livsledsager, glasskunstneren Camilla Prytz. Hun er kjent for sine drikkeglass, dekorerte glassfat og unike smykker. Hun har flere permanente gallerier i New York, København og i Norge. Det er mulig å få kjøpe boken » Kunsten å leve «», med lydbok, lest av Liv Ullman, i tillegg til smykker.

Book your tickets