Pål Helmersen til Betania 7. mai

Pål Kristian Helmersen (f. 1965) er tidligere gatemisjonær, mangeårig ungdomspastor, og redaktør og oversetter av StudentBibelen – Apps for livet. Han har jobbet i politiet med forebyggende arbeid og vært mye brukt som foredragsholder de siste 20 årene.

Pål er utdannet pastor men jobber i dag som frilansforkynner. Han er enkemann og firebarnspappa (bl.a. for Rebekah i NRK-serien «Guds lærlinger»), og bosatt i Mandal der han er med som leder og konfirmantansvarlig i Familiekirken. Pål er medlem av Pinsebevegelsens Teologiske Refleksjonsgruppe og representerer Pinsebevegelsen i Norsk Teologisk Samtaleforum (NKR).
Han er lidenskapelig opptatt av at Bibelen skal bli forstått, trodd og etterlevd og at Gud og Jesus skal bli kjent, elsket, tilbedt og etterfulgt over hele jorden i dag. Påls sterke og trosstyrkende historie er blitt fortalt utallige ganger i ulike media. Det er ikke for ingen ting han er blitt kalt for «Herrens skraphandler».

Han har vært gjest i TV2s Tabloid og GodMorgenNorge og har delt historien sin med hele det norske folk i Egil Svartdahls  Søndagsåpent-program: «Pål Helmersen – en kriger» og i bøker som «Vi som elsket Jesus – og fortsatt gjør det» og «Helt omvendt». Kom og hør Påls vitnesbyrd om Guds godhet og bli inspirert og styrket i din tro.

Book your tickets