Om Bibeldagen 2019

Søndag 17. februar inviterer Sokndal menighet og Betania til fellesmøte. Møtet er i anledning årets Bibeldag. Bibeldagen er den årlige feiringen av Bibelens plass i menigheten, i Norge og i verden. På Bibeldagen setter vi Bibelen i sentrum og gleder oss over at vi har den på vårt eget språk. Vi setter fokus på bibelbruk og vil hjelpe alle til å åpne Bibelen. Og vi vender blikket ut mot mennesker i andre land som også ønsker seg en bibel.

Det er lang tradisjon i Norge for å feire Bibeldagen på Såmannssøndag eller en annen dag i året. Bibeldagen er en god anledning til å skape bibelglede og inspirasjon i lokalmenigheten. Hvorfor ikke markere dagen på en ny og kreativ måte i år?

Bibeltekstene på Bibeldagen handler om Guds ord, og hele menighetens hovedsamling kan preges av vår takknemlighet til Gud for at vi gjennom mange hundre år har kunnet bruke Bibelen. Det å ha sin egen bibel er ingen selvfølge mange steder i verden. Derfor gir vi gjerne en offergave til bibelarbeidet i andre land på Bibeldagen.

Se mer her.

Book your tickets