ubetania nyttår

Ubetania inviterer DEG til å feire nyttår sammen med oss! Det begynner klokken 18:00, og slutter i 03:00 tiden. Billetter bestilles inne på checkin.no. Vi gleder oss!

Les mer

Vi synger julen inn

Vi ønsker hele Sokndal velkommen til årets julekonsert i Betania søndag 22. desember kl 16:00. Her får du en herlig blanding av nye og tradisjonelle julesanger, framført av menighetens sangere og musikere. Du får bl.a. høre barnekoret Sakkeus, JIM-koret, Bodil og Kenneth Landmark, DeKor, Anita Kristensen med band m.flr. Sokndal

Les mer

Internasjonal kveld

Velkomment til en ny internasjonal kveld i Betania! Bli med når både nye og etablerte sokndøler samles til fellesskap på tvers av nasjoner og kultur!

Les mer

Rett på sak

Kafékveld med hjertefokus og Tapasbuffet. Musikk : Mads Pedersen med band. Bildeutstilling: Jonny Olsson. Påmelding innen 4.10 til 934 32 726 (Heidi) eller 958 90 797 (Bente) Kr 250

Les mer

Visjonskveld

Vi setter fokus på menighetens arbeid – og det som ligger foran! Det blir orientering om investeringer og reparasjon av varmepumpe, renovering av bolig i Langdal, status pastor/lederråd m.m.

Les mer

Samlingsfest

Bli med når alle generasjoner samles foran en ny og spennende høst! Med bl.a. Bente Brambo, DeKor m.flr. Ta gjerne med «mat på fat» til felles måltid.

Les mer